Hulp nodig? 026 763 04 44
Thuiswinkel waarborg
  • 0

Wijnmood

IN WELKE WIJNMOOD BEN JIJ?

Je hoeft geen wijnkenner te zijn om mooie Franse wijnen te ontdekken. Je gaat gewoon op je gevoel af! Op de website mijnwijnmood.nl kun je je eigen moodboard samenstellen en kijken welke wijnen bij jouw mood passen.

Bovendien maak je kans op een wijnmoodtrip naar Frankrijk! Ben je in een feeststemming of heb je zin om te relaxen? Wil jij je geliefde verrassen met een romantisch avondje of trek je er liever op uit om nieuwe mensen te ontmoeten? Via mijnwijnmood.nl ontdek je een selectie van Franse wijnen die speciaal op jouw mood zijn afgestemd. Want Franse wijnen zijn net zo veelzijdig als jij!

Hiernaast maak jij kans op een van de Mood Trips naar Frankrijk. Stuur ons jouw eigen wijnmood experience en speel mee! Krijg je al een feestelijk gevoel? Trek een flesje Champagne open, een Juliénas uit de Beaujolais of een Muscadet-sur-Lie uit de Loire. De party kan beginnen!
www.mijnwijnmood.nl

Vanaf juli staat iedere maand bij By the Grape in het teken van een nieuwe mood. Per mood vind jij een artikel terug vol wijn en plezier!

Wijnmood Avontuurlijk, Ruit&Rijst >>
Wijnmood Sensueel, Onno Kleyn >>
Wijnmood Feestelijk, Nicolaas Klei >>
Wijnmood Stoer, Sabina Posthumus >>
Wijnmood Romantisch, Anda Schippers >>
Wijnmood Rebels, Janna Rijpma Meppelink >>
Wijnmoed relaxed, Mariëlla Beukers >>