Blin champagne con Eva Henger

è su Playboy di Maggio

 

De organisatie Blin champagnes heeft een 'sexy deal' gesloten met Playboy Italia. Actrice Eva Henger heeft voor de beste Blin champagnes een fotosessie uitgevoerd in de mei-editie van Playboy Italia. Om de foto’s en het merk chique in beeld te brengen is er gekozen voor feestelijke champagnekleding met extra sponsoring van Chopard en Lamborgini Italia. Samen feesten met bubbels levert een groot team op van Playboy models. Dames van Hugh komen graag in groepen en voor Hugh geldt niet “less is more”.

 

Eva is bekend in Italië vanwege verschillende 'adult films' en een kleine rol in 'Gangs of New York' met de filmster Leonardo Di Caprio. Haar jeugd heeft ze doorgebracht in Hongarije. In 1990 werd ze snel populair door haar jonge verschijning in modellenwedstrijden en de overwinning in de 'Miss Hungary' verkiezing, toen nog vaak met de kleren aan! Ze is voor haar echtgenoot en Rai Uno TV verhuisd naar Italië.


 
In Italië wordt Blin via de importeur Costa Rossa vermarkt. Het is een klein familie bedrijf dat in de jaren tachtig is gestart met handelsactiviteiten in levensmiddelen. In 2008 is de naam 'Costa Rossa' gekozen voor het importbedrijf. Ondanks de 'kwakkelende economie' in het land, heeft de firma in 2010 meer Brut en Rosé Blin champagnes verkocht aan 'feestende Italianen' dan voorgaande boekjaren. En verwacht wordt dat 'de Playboy entourage' een verdubbeling in verkoop zal opleveren in 2011.

 

Momenteel is in Italië de champagnemarkt drie keer groter dan in Nederland. Ondanks de trots van haar 'Proseccopassie', is de Italiaanse populatie dol op champagne met de gastronomie van eigen bodem. Zelfs in de Italiaanse autosport blijft champagne 'de enige drank voor winnaars'. Ook dit jaar wordt er een Pernod Ricard champagnemerk geschonken op het 'Gand Prix Monza parcour'. Op 11 september zit Italië voor de buis gekluisterd en kan de race gestart worden.

 

Proost & play on!
Michiel

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden