broodje vitello tonato

Ingredënt: kalfs / varkensfricandeau en tonijn in olie Aantal personen: 2 Voorbereidingstijd: 0 Bereidingstijd: 15 Ingrediënten: Boodschappen lijstje voor 2 personen

2 sovitalbroodjes
2 kleine tomaatjes
1 etlepel fijn gesnipperde uien
1 klein blikje tonijn in olie
2 mespuntjes oregano
ansjovisboter
4 plakken kalfs - of varkensfricandeau Voorbereiding: niet nodig Bereiding: Snijd de tomaat in kleine stukjes zonder zaad.
Fruit de fijn gesnipperde ui zonder te kleuren in de olijfolie. Voeg daarna de stukjes tomaat, tonijn en oregano toe.
Verhit het geheel goed. Voeg de plakken fricandeau toe.
Snijd het broodje open en besmeer dit met ansjovisboter. Leg daarop in de jus verhitte plakken kalfs- of varkensfricandeau. Leg daarop het tomaat-tonijnmengsel en garneer met tartaarsaus.

TIP
Garneer eventueel verder met zwarte of groene olijven. Oorsprong recept en illustratie: Recept: ©1998 Renee Boogerd,Voorlichtingsbureau Brood Wijnadvies: lichte, droge,frisse witte wijn Goed wijntje: Robertskloof Chenin Blanc - Robertson Beter wijntje: E & J Gallo - Sauvignon Blanc - Sierra Valley Best wijntje: La Baume - Sauvignon Blanc - VdP d'Oc

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden