By the Grape op de iPad

Goed nieuws: By the Grape heeft als eerste ter wereld een internationaal tijdschrift over wijn gemaakt, speciaal voor de iPad! Deze Engelstalige editie is helemaal gewijd aan Jancis Robinson en vanaf vandaag voor € 2,99 voor te downloaden in de app store.

Ik ben ontzettend blij dat wij deze internationale stap hebben kunnen maken. Mede doordat Jancis haar medewerking en goedkeurig heeft verleend, hebben wij een fantastisch iPad magazine kunnen lanceren. Ik ben erg benieuwd hoe de app wereldwijd zal worden ontvangen.


De app maakt optimaal gebruik van de iPad-technologie. Alles draait om de totaalbeleving. Je kunt Jancis bijvoorbeeld zien én horen praten over haar grote liefde voor wijn. Ook kun je zien hoe zij Nederlandse wijnen proeft. Haar echtgenoot Nick Lander (restaurantcriticus) laat je meekijken in zijn keuken, waar hij een lunch bereidt. En dat is nog lang niet alles …


We zijn natuurlijk van plan om nog veel meer Engelstalige digitale magazines te publiceren, want een iPad magazine past uitstekend bij een moderne uitgeverij als By the Grape.

 

Lees meer over deze app >>
Klik hier om de app te downloaden in de App store >>

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden