cannelloni

Ingredënt: gehakt Aantal personen: 4 Voorbereidingstijd: 10 Bereidingstijd: 60 Ingrediënten: Boodschappen lijstje voor 4 personen

16 staafjes Cannelloni
1,5 pond rundergehakt
1 gesnipperde ui
ca. 3 teentjes knoflook
1 theelepel sambal
zout,peper,paprikapoeder,beetje oregano,tijm.
voor de saus:
1 pak Pomodore
knoflookpoeder
uienpoeder
verse bieslook
verse peterselie
0,25 l. slagroom
geraspte (Mazaroto) kaas Voorbereiding: niet nodig Bereiding: Doe alles door elkaar +1 ui in een pan. De canneloni ca. 3 minuten voorkoken. Niet afgieten. Onder koud stromende kraan zetten. Vul de canneloni met gehaktmengsel. In een ovenvaste schaal, met olie ingesmeerd, leggen. Alleen de bodem bedekken.
saus:
1 pak pomodore met een beetje water aanlengen. Alle ingrediënten, behalve de slagroom en de geraspte kaas, door de saus mengen. De slagroom over de Canneloni gieten. Dan een laag slagroom met geraspte kaas bedekken.
Oven ca. 200°C gedurende circa 1 uur. Oorsprong recept en illustratie: Recept :©1998 John van Riessen, Interwines.nl Wijnadvies: halfzware, rijpe, rode kwaliteitswijn Goed wijntje: Montepulciano d'Abruzzo - Coppiere Beter wijntje: Salice Salentino - Rosso Riserva 1997 - Candido Best wijntje: Rosso Conero - "Piancarda" Garofoli

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden