carpaccio ( 1)

Ingredënt: ossenhaas Aantal personen: 4 Voorbereidingstijd: 180 Bereidingstijd: 15 Ingrediënten: Boodschappen lijstje voor 4 personen

voor de dressing:
5 eetlepels olijfolie
2 eetlepels citoensap
1 teentje knoflook
witte peper
zout
Dit alles 1 dag laten intrekken!

gemengde salade
1 bakje alfalfa
250 gram carpaccio (iets dikker gesneden)
(alternatief rosbief)
3 th.l. kappertjes
geraspte Italiaanse kaas
ongezouten cashwenoten (fijn gemalen) Voorbereiding: De dressing 1 dag van te voren maken! Bereiding: Verdeel de sla over de borden en leg hierover heen de carpaccio.
Leg wat alfalfa over de carpaccio en verdeel de dressing, de geraspte kaas, kappertjes en de cashwenoten. Oorsprong recept en illustratie: Recept:© 2001 Caroline Boas, Interwines.nl Wijnadvies: llichte droge rode wijn of een frisse, volle witte wijn Goed wijntje: Canaletto - Pinot Grigio / Garganega Veneto Beter wijntje: Bardolino - Castello del Garda - Zenato - Best wijntje: Barbera d'Asti Fiulot - Alfredo Prunotto

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden