champignon saus

Ingredënt: champignons Aantal personen: 4 Voorbereidingstijd: 5 Bereidingstijd: 10 Ingrediënten: Boodschappenlijstje 4 personen

250 gr. champignons of
250 gr. diverse paddestoelen
2 sjalotjes
1 teentje knoflook 2 et.l. bak & braad met olijfolie ( mediterrane)
2 dl. kookroom
1 dl. witte wijn
zout en versgemalen peper Voorbereiding: Champignons goed schoonborstelen, sjalotjes kleinsnijden en knoflook uitpersen. Bereiding: In een hapjespan de bak & braad verwarmen en de sjalotjes aanfruiten, de champignons goed aanbakken tot al het vocht weg is en ze mooi bruin zijn.
De knoflook toevoegen en afblussen met de witte wijn. Dit even in laten koken en dan de room erbij doen.
Op smaak brengen met zout en peper.

Tip!Lekker bij b.v. pasta en kalfsvlees.
Eet smakelijk! Oorsprong recept en illustratie: Recept:© 2000 Caroline Boas, Interwines.nl Wijnadvies: De wijnkeuze is afhankelijk van de wijnkeuze bij het hoofdgerecht. Deze preveleert bijna altijd.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden