champignonsalade

Ingredënt: champignons Aantal personen: 4-6 Voorbereidingstijd: 15 Bereidingstijd: 60 Ingrediënten: Boodschappen lijstje voor 4 tot 6 personen

500 gram champignons
zout en zwarte peper
1 eetlepel worcestershire saus
1 eetlepel ketjap Voorbereiding: Was de champignons en snijd ze in plakjes. Leg ze in een ondiepe schaal en bestrooi ze met zout en peper. Bedruppel ze dan met worcestershire saus en ketjap. Meng alles goed door elkaar en laat de salade 1 uur staan.
Dien de salade zo op uit de schaal. Het vocht moet u juist niet afgieten. Bereiding: Oorsprong recept en illustratie: Recept :©1999 Lien Vijlbrief, Interwines.nl Wijnadvies: Een volle rode, of een stevige witte wijn Goed wijntje: Château du Trignon - Côtes du Rhône - Blanc de Blancs Beter wijntje: Soave Classico "Capitel Croce" - Anselmi Best wijntje: Bourgogne Hautes Côtes de Nuits Rouge - "Le Prieure" - Cottin Frères

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden