ciabattabroodjes, gevulde

Ingredënt: achterham Aantal personen: 4 Voorbereidingstijd: 15 Bereidingstijd: 5 Ingrediënten: Boodschappen lijstje voor 4 personen

4 kleine ciabatta's om af te bakken
1 volle eetl. pijnboompitten
boter
ca. 1/2 zakje veldsla (á 75g)
2 pakjes flinterfijn achterham de luxe van Stegeman
ca. 2 1/2 eetl. groene pesto Voorbereiding: Verwarm de oven voor op ca. 200 c en bak de ciabatta's volgens gebruiksaanwijzing.
Rooster intussen de pijnboompitten in een droge koekenpan goudkleurig.
Maak de veldsla schoon.
Bereiding: Snij de ciabatta's open, bestrijk ze dun met boter en verdeel over de onderste helft van de ciabatta's de veldsla.
Schikflinterfijne plukjes achterham op de sla en verdeel hierover de pesto.
Bestrooi met de pijnboompitten en leg de andere ciabattahelft er bovenop. Oorsprong recept en illustratie: Recept:©2000 Stegeman. http://www.stegeman.nl Wijnadvies: zachte, frisse witte wijn of een rosé Goed wijntje: Kaaps Geskenk - Droë Steen - Weskaap Beter wijntje: Castelo de Medina - Vina de la Tierra Medina del Campo - Bodegas Castelo de Medina Best wijntje: San Vincenzo Bianco - Anselmi - Veneto

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden