Exotische fruitsalade

Ingredënt: exotisch fruit Aantal personen: 4 Voorbereidingstijd: 10 Bereidingstijd: 10 Ingrediënten: Boodschappen lijstje voor 4 personen

  • 3 kiwi’s
  • 1 rode grapefruit
  • 2 carambola’s
  • 1 mango
  • 150 ml crème fraîche schenkbaar
  • schenkbare honing
  • chocoladehulstblaadjes
  • Bij gebruik van gewone crème fraîche deze goed loskloppen met de honing, eventueel wat room of melk toevoegen.

Voorbereiding:

  • Schil de kiwi’s en snijd ze in plakjes. Schil de grapefruit en verwijder de vliesjes. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de carambola’s in plakjes. Schil de mango, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in schijfjes.

Bereiding:

  • Rangschik de vruchten mooi op de bordjes.
  • Roer 1-2 eetlepels honing door de crème fraîche schenkbaar en schenk de crème fraîche over de vruchten en garneer met een chocoladehulstblaadje.

Oorsprong recept en illustratie: Recept: ©2001 'Lekker koken met... nr. 239 december 2001 Wijnadvies: fris mousserend wit Goed wijntje: Cava Sabartes ' Heritat Sabartes Reserva' - Brut Beter wijntje: Prosecco - Vino Spumante - Friulvini Best wijntje: Drappier - Demi-Sec - Carte d'Or

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden