Fussili tricolore met gerookte zalm

Ingredënt: pasta (fusilli) Aantal personen: 4 Voorbereidingstijd: 3 Bereidingstijd: 15 Ingrediënten: Boodschappen lijstje voor 4 personen

500 gram fusilli
250 gram gerookte zalm (in dunne reepjes)
Crème-fraîche of Cuisine
zout
gemalen zwarte peper
takje peterselie Voorbereiding: niet nodig Bereiding: Breng 1liter water met wat zout aan de kook. Zodra het water kookt de fusilli toevoegen. Weer aan de kook brengen, deksel op de pan, af en toe roeren en gedurende 10 minuten laten koken. Daarna laten uitdruipen.
De Crème-fraiche of Cuisine en de zalmreepjes vermengen met de gekookte fusilli en het geheel goed verwarmen.
Garneren met een beetje peterselie en direct opdienen. Strooi er de gemalen zwarte peper overheen. Oorsprong recept en illustratie: Recept :©1998 John van Riessen, Interwines.nl Fotografie: ©1998 Revo Studio's -Foto & Design en Kooltjes Advies v.d. Horeca. Wijnadvies: volle droge witte wijn Goed wijntje: Verdicchio dei Castelli di Jesi " Gabbia d'Oro" Cantina della Torre Beter wijntje: Orvieto Classico - Cecchi Best wijntje: Bianco di Custoza - Zenato

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden