Grapedistrict wint wijn-web-winkel-award

Heb je wel eens digitale wijn gedronken? Ik wel. Makkelijk hoor, dat online winkelen. Kiezen, klikken en kaarl, binnen de kortste keren ligt de wijn in je rekje. Waar shop ik dan het liefst? De komende tijd bij Grapedistrict, want die webwinkel heeft onze wijnwebwinkel-verkiezing gewonnen.

Oorkonde
Afgelopen zondag tijdens de proeverij Klassiek Europa kon ik de initiatiefnemers van Grapedistrict hun oorkonde overhandigen. Het was de afronding van onze wijn-web-winkel wedstrijd. Onze vakjury en duizenden wijnliefhebbers die By The Grape volgen, hebben gestemd op hun favoriete winkel.

Humor en goede wijn
Waarom is Grapedistrict een terechte winnaar? De vakjury zegt het zo: 'Grapedistrict onderscheidt zich door de overzichtelijke website met goede, originele en soms zelfs humoristische wijnbeschrijvingen. Het assortiment valt op vanwege de goede wijnen voor een betaalbare prijs. De indeling in negen wijntypen maakt de wijnkeus gemakkelijker.'

Kans op revanche
Dit was pas de eerste keer dat we de wedstrijd organiseerden, dus ik ben heel erg blij dat zoveel mensen eraan hebben meegedaan. Hartelijk bedankt daarvoor! Natuurlijk krijgen alle Nederlandse wijn-web-winkels volgend jaar een kans op revanche, want we gaan gewoon door met de wedstrijd.

Dat kan interactiever
Tegelijk met het onderzoek heeft het Haarlemse bureau Depascor research gedaan naar webwinkels. Daaruit kwam naar voren dat de winkels met name als het gaat om social media, zoals twitter en hyves, nog een hoop kunnen verbeteren. Wijnwebwinkeliers van Nederland, doe er jullie voordeel mee. En misschien kan ik jullie dan de volgende award overhandigen! 

Bekijk hier overzicht top 10 Wijn-Web-Winkels en of jijzelf een prijs hebt gewonnen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden