Nu in de winkel: By the Grape Magazine

Vandaag ligt het nieuwe nummer van By the Grape Magazine in de winkel. Ons team heeft er met heel veel enthousiasme aan gewerkt en het resultaat mag er zeker zijn! Het is een prachtige editie geworden, met Thérèse Boer van driesterrenrestaurant De Librije als gastredacteur.

Het magazine biedt een unieke kijk in het leven van Thérèse en staat boordevol met interessante interviews, artikelen, columns van bekende wijnschrijvers en handige tips op het gebied van wijn en lekker eten.

In gesprek met schrijver Ronald Giphart, op bezoek bij enthousiaste Nederlandse wijnmakers of super-supervers eten in Azië. Astrid Joosten en Peter Gast koken voor Thérèse. Wat vindt Jancis Robinson, de Grande Dame van de Engelse wijnpers, van Nederlandse wijn? Welke restaurants hebben een goede wijnkaart en een betaalbaar menu? Je leest het allemaal -en meer- in By the Grape Magazine.

Nu bij 5000 verkooppunten
By the Grape Magazine nr. 2 is voor € 4,99 verkrijgbaar bij ongeveer 5.000 verkooppunten, van Albert Heijn tot AKO en de Bijenkorf, dus altijd bij jou in de buurt. Je kunt het magazine ook bestellen via BTGshop.nl. Als je abonnee wordt krijg je de DVD Kissed By The Grape t.w.v. € 19,95 cadeau.

Ik vind het zelf een te gekke editie en ben erom benieuwd naar jullie feedback!

Zutphense groet,
Derrick

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden