Nummer zeven

Andrés Calamaro is een beroemde Argentijnse zanger, die de beste ballad heeft opgenomen, de beste tango, het beste rocknummer en ook het slechtste nummer in al die stijlen. Iedere muziekgenre past bij zijn persoonlijkheid en zijn muziek past bij iedereen.

Energie onder de douche
Met het eerste liedje dat ik noemde (nummer zeven op zijn cd), overtuigde ik een onafhankelijke vrouw ervan om terug naar huis terug te komen, het tweede liedje komt goed van pas in droevige tijden en het derde geeft energie tijdens het douchen ‘s ochtends vroeg.

Wijn zoeken in Argentinië
Vol van de muziek en de teksten van Calamaro heb ik al drie keer door Argentinië gereisd, op zoek naar wijn. Tijdens iedere reis ontdekte ik wijnen van iedere rang en stand: de beste moderne rode wijn, de beste klassieke rode wijn, de puurste witte wijn, de vieste... in Argentinië wordt het allemaal gemaakt. Het lijkt helemaal niet op de wijnregio’s in Europa, waar je per regio slechts één soort wijn vindt, in verschillende kwaliteiten.

Verrassing achter etiket
Tegenwoordig lijkt het alsof langzamerhand alle wijnen op elkaar gaan lijken, alles wordt hetzelfde. Ik hou juist van de verrassingen die ik achter Argentijnse etiketten kan ontdekken.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden