Ree uit de loenermark met een jus van ossenstaart

<p>&nbsp;<span style="font-family: 'Times New Roman';">600 gram reebout ontbeend</span><!--StartFragment--></p><p class="MsoNormal"><span style="mso-bidi-font-size: 12.0pt; font-family: &quot;Times New Roman&quot;;">2 liter ossenstaartbouillon (zie basisrecepturen)</span></p>  <p class="MsoNormal"><span style="mso-bidi-font-size: 12.0pt; font-family: &quot;Times New Roman&quot;;">50 gram boter</span></p>  <p class="MsoNormal"><span style="mso-bidi-font-size: 12.0pt; font-family: &quot;Times New Roman&quot;;">Peper &amp; zout</span></p>  <p class="MsoNormal"><span style="mso-bidi-font-size: 12.0pt; font-family: &quot;Times New Roman&quot;;">Marjolein</span></p>  <p class="MsoNormal"><span style="mso-bidi-font-size: 12.0pt; font-family: &quot;Times New Roman&quot;;">1 dl. olijfolie</span></p>  <p class="MsoNormal"><span style="mso-bidi-font-size: 12.0pt; font-family: &quot;Times New Roman&quot;;">Kruidt de reebout met peper &amp; zout en laat even rusten om op temperatuur te laten komen.</span></p>      <p class="MsoNormal"><span style="mso-bidi-font-size: 12.0pt; font-family: &quot;Times New Roman&quot;;">Verhit de boter in de koekenpan en bak ze kort aan. warm wegzetten(45 graden)</span></p>  <p class="MsoNormal"><span style="mso-bidi-font-size: 12.0pt; font-family: &quot;Times New Roman&quot;;">Kook de ossestaartbouillon eventueel met een scheutje Madera op een hoog vuur in tot het een mooie sausdikte heeft gekregen(ca. 2 dl.) </span></p>  <p class="MsoNormal"><span style="mso-bidi-font-size: 12.0pt; font-family: &quot;Times New Roman&quot;;">Monteer de saus met behulp van de staafmixer met de olijfolie en houdt warm, trancheer de bout in mooie plakken en serveer met bv. poffertjes van selderknol en paddestoelen.</span></p>  <p class="MsoNormal"><span style="mso-bidi-font-size: 12.0pt; font-family: &quot;Times New Roman&quot;;">Eric van Veluwen</span></p>    <!--EndFragment-->

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden