Biodynamische wijnproefkalender

<p>&nbsp;</p><div><strong>Een proefkalender in boekvorm: dat is <em>When wine tastes best</em>, een publicatie die vandaag in Engeland verschijnt.</strong> </div><div>In het boekje worden volgens een verkorte versie van de biodynamische kalender van Maria Thun dagen en tijden aangegeven waarop wijn het beste smaakt.</div>  <div>&nbsp;</div>  <div>Maan en sterren hebben volgens de leer van de biodynamie niet alleen invloed op het maken van wijn, maar ook op het proeven en het genieten ervan. Een wijn smaakt anders op bijvoorbeeld die ene maandag in december om 15.00 uur dan 24 uur later, aldus de biodynamische kalender.</div>  <div>Aan de hand van dit fraai uitgegeven boekje kun je het zelf uitproberen. In inleidende hoofdstukken wordt precies uitgelegd hoe het werkt.</div>  <div>&nbsp;</div>  <div>Het boekje is vanaf vandaag voor 3,99 Engelse Pond verkrijgbaar in de Engelse boekwinkels en kan online besteld worden bij de uitgever <a href="http://www.florisbooks.co.uk/books/9780863157257">Florisbooks</a>.</div>  <div>&nbsp;</div>  <div>Bron: <a href="http://www.jancisrobinson.com/articles/a200909161.html">JancisRobinson.com</a></div>  <p>&nbsp;</p>