Light Live nieuw wijnmerk zonder alcohol

Groupe LFE lanceert een alcholvrij wijnmerk in Nederland, Light Live genaamd. De wijnen van Light Live worden door marketingmanager Gerard Valkema van Groupe LFE omschreven als `wijnen met de karakteristieke wijnkenmerken, maar dan zonder alcohol`. Verder sluit deze wijn volgens hem goed aan bij het drinkmoment voor reguliere wijn. 

Light Live is na het gistingsproces van de alcohol ontdaan. Het alcoholloze aspect van de wijnen doet volgens Valkema dan ook niets af aan de kwaliteit. De wijnen van Light Live zijn gemaakt van bekende druivenrassen als Chardonnay en Cabernet Sauvignon. Bovendien zijn de wijnen voorzien van het `Ik Kies Bewust`-logo.

Light Live-wijn bevat gemiddeld 50% minder calorieën dan reguliere wijn en past derhalve goed in de huidige trend van gezond en bewust leven. De alcoholvrije wijn is verder ideaal voor zwangere vrouwen, mensen die medicijnen slikken en mensen die om welke reden dan ook geen alcohol drinken. Het assortiment Light Live bestaat uit vijf varianten: rood, wit, rosé, mousserend wit en mousserend rosé. Informatie: tel. 0346-214397.