Martijn Krabbé presenteert GaultMillau 2010

Martijn Krabbé, bekend van Wie is de chef, Topchef en Topchef Vips, zal op maandag 26 oktober in Den Haag-Scheveningen de Nederlandse editie van de internationaal gerenommeerde restaurant- en hotelgids GaultMillau 2010 presenteren.

 

 

 

GaultMillau Awards

 

Het programma in het Fortis Circustheater in Den Haag-Scheveningen staat in het teken van de nieuwe resultaten van de opgenomen restaurants en hotels in de gids 2010. Tijdens het officiële gedeelte worden tevens de GaultMillau Awards uitgereikt. Deze prestigieuze onderscheidingen worden jaarlijks toegekend aan onder meer de beste chefs, sommeliers en gastheren van Nederland. Direct na de uitreiking van de GaultMillau Awards worden de overige resultaten van de restaurants en hotels bekend gemaakt.

 

 

 

Grote verrassingen

 

In de nieuwe gids zijn 527 restaurants en ruim 220 geselecteerde hotels opgenomen: het resultaat van diverse uitvoerige, anonieme bezoeken per bedrijf door een team van ruim 20 internationale en professionele inspecteurs. De in de GaultMillau Nederland gids opgenomen bedrijven worden tot de beste in hun soort van Nederland gerekend. Volgens hoofdredacteur Jan van Lissum bevat de GaultMillau Nederland 2010 grote verrassingen.

 

 

 

Verkrijgbaar

 

Vanaf dinsdag 27 oktober is de Nederland gids 2010 verkrijgbaar in diverse winkels, boekhandels, supermarkten en via www.gaultmillau.nl .Verkoopprijs euro 9,95 (ISSN 1872-666).
 
Bron: Persbericht The Wine and Food Association