Hulp nodig? 026 - 20 51 017
  • 0

Winery van By the Grape in Utrecht

derrickn
By the Grape Utrecht

Speciaal voor de feestmaand december opent By the Grape een Pop Up winery aan de Twijnstraat 27 in Utrecht. Vanaf zaterdag 1 december t/m maandag 31 december 2012 kun je voor al je feestwijnen van 10 - 19 uur terecht. Uiteraard kun je ook wijnen proeven en bovendien kunnen consumenten aangeven of ze een permanente vestiging van By the Grape in Utrecht willen.

Wijnliefhebber Jaap Nutters kiest met overtuiging voor By the Grape: 'Juist vanwege het concept dat staat voor: kwaliteit, eerlijke wijn en passie!’ Deze Jaap is degene die de Pop Up winery in Utrecht met veel enthousiasme zal bemannen. Ook in Amsterdam, Rotterdam en andere grote steden wordt gekeken naar de mogelijkheid voor een By the Grape winery.

De winery's zijn de belevingswinkels van By the Grape: hier wordt je pas echt enthousiast over wijn. We kunnen je alles vertellen over de wijnhuizen en wijnmakers, die overigens regelmatig zelf langs komen om over hun passie (lekkere wijn maken) te vertellen. Ook voert By the Grape een uniek assortiment top wijnen shop-in-shop, zoals Champagne Louis Roederer, Marqués de Riscal en Frescobaldi.

By the Grape winery Utrecht
Jaap Nutters 
Burg. Reigerstraat 24a
3581 KS Utrecht
tel. 06 06 54 30 03 37
bythegrape.nl/utrecht
jaap@bythegrape.nl 

 

Woensdag 02 januari
Anonymous

Louis Roederer 2007 Rose

Bedankt Jaap voor het advies afgelopen maandag. Wij hebben het jaar goed ingeluid met deze heerlijke Champagne. Inderdaad de moeite waard. Ben benieuwd waar BTG neerstrijkt in 2013! Hartelijke groet, Kirsten
Zondag 02 december
Anonymous

btg utrecht

leuke winkel vol met lekkere wijn. Mag blijven!
Dinsdag 27 november
Anonymous

BTG in Utrecht

ja, ik wil graag ook een BTG in Utrecht! Julie (bezorg-) service is geweldig, maar het is ook fijn om live in de winkel rond te kunnen snuffelen :-) Veel succes, hopelijk blijven jullie in Utreg :-) Hartelijke groet, Maud

Plaats een nieuwe reactie